Hoe goed ken jij Nederland? Een virtuele speurtocht.

Ontdek meer over Nederland door op speurtocht te gaan in Kaarten van Nederland. Ga aan de slag met de online viewer van Nederland en leer hoe je een kaartviewer kunt gebruiken.

Tijdens deze online expeditie ontdekken leerlingen waarom de overheid kaarten ontwikkelt en hoe. Na een korte introductie en uitleg van de website, ga je in kleine groepjes zelf aan de slag met Kaarten van Nederland. In deze virtuele speurtocht leer je meer over ons land en bepaalde oriëntatiepunten. Het winnend team krijgt een IT-experience op het IT-kantoor van het Kadaster in Apeldoorn. (Als het weer kan).

Locatie: online
Doelgroep: groep 7 &8 PO en klas 1 t/m 3 VO
Duur: 45 minuten

Let op: Voor de expeditie moet er de beschikking zijn over computers voor de leerlingen óf mobiele devices (telefoons/tablets) met internetverbinding. Indien dit laatste beschikbaar is, kan de expeditie (gedeeltelijk) rondom de school plaatsvinden. Leerlingen kunnen in groepjes werken van 2 of 3 personen.

De expeditie is online (virtueel) en zal ongeveer 45 minuten in beslag nemen, maar wanneer het binnen de corona maatregelen kan en past zouden we de winnaar(s) een rondleiding binnen Kadaster IT willen geven op vrijdag 12 november (dit valt samen met innovation Friday wat eigenlijk een beetje een expeditie voor Kadaster IT medewerkers is).

Bedrijf Kadaster
Plaats Apeldoorn
Expeditie soort Gastles van een geoprofessional
Bekijk op de kaart

Aanmelden voor deze expeditie

Geen expedities (meer) beschikbaar.