Expeditie aanbieden

Tijdens de GeoWeek zetten bedrijven uit de geosector expedities op voor leerlingen. Doel van de GeoWeek is leerlingen, in de leeftijd van 10 tot 15 jaar, laten zien wat de beroepsperspectieven zijn met aardrijkskunde. Leerlingen in deze leeftijd moeten nog een keuze maken voor een vakopleiding, profiel of vervolgstudie.

Als bedrijf in de geosector kunt u een activiteit aanbieden om zo uw expertise te verbinden met leerlingen die nog volop aan het ontdekken zijn waar hun interesses liggen. Deelname aan de GeoWeek is gratis.

De GeoWeek 2020 is van 28 september tot en met 9 oktober. Bedrijven en instellingen kunnen een voorstel doen voor een expeditie via dit formulier.

Soorten activiteiten

GeoBedrijf (bedrijfsbezoek): het bedrijf ontvangt leerlingen en laat zien hoe hun toekomstige werkomgeving eruit kan zien als zij kiezen voor een geo-toekomst.
GeoProf (gastles): als professional bezoekt u leerlingen in de klas om te vertellen over uw werk en hoe dat te maken heeft met geo-onderwerpen, zoals bodem, water of ruimtelijke informatie. 
GeoVeldwerk (veldwerk op locatie): u ontvangt leerlingen op een veldwerklocatie en laat ze in de praktijk kennismaken met uw werkzaamheden.